Kategorier
Artikler

Super bløde baby håndklæder

Har I lige fået familieforøgelse eller mangler I en gave til nogen der har? Man kan aldrig gå forkert med et lækkert babyhåndklæde. De er altid rare at have ved hånden til at putte baby i efter et bad.

babyhåndklæde fra Liewood

Ovenstående er et Liewood håndklæde

Det er bare hyggeligt at putte sin baby i et dejlig blødt håndklæde efter baby er blevet badet og vasket ren. Så kan man sammen sætte sig ind i sofaen bagefter og snuppe en lille lur.

Den perfekte gave

Skal I snart til barnedåb og mangler I en rigtig god gave, så overvej et håndklæde til den lille dreng eller pige. Det er et godt valg, der med garanti kommer til at bringe glæde og være praktisk at have ved hånden for forældrene. Det er en af de ting, som man ikke vil undvære, når man har fået en lille ny. Håndklæder fås i mange forskellige kvalitetsmærker.

Har man en ferie på vej, så er håndklæder også uundværlige og især hvis man skal på stranden med baby.

Find hvad I skal bruge

Mange tænker sikkert at et lyserødt eller blåt håndklæde er et hit, men hvad med noget med nogle mønstre eller skønne motiver? Der er mange forskellige motiver at vælge imellem, for eksempel søde dyr eller stjerner.

Håndklæderne fås blandt andet i skønne pastelfarver og nogle endda også med hætte til.

En hætte på et håndklæde er ikke bare super sødt at se en baby i, men også ret så praktisk, for så falder håndklædet ikke ned på gulvet, mens man tørrer den lille guldklump. Et håndklæde med hætte bliver også kaldt for en badeponcho.

Hvis I lader baby lege med badeponchoen, så kan den også bruges som kappe eller legetæppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *