Kategorier
Børneudstyr Legetøj

3 fordele ved Play and Go legetæpper

Venter I barn, har I allerede en baby eller er du bare nysgerrig efter legetøj til børn? Det er alt sammen gode grunde til at kigge lidt nærmere på blandt andet lege- og aktivitetstæpper. Der findes mange forskellige slags tæpper til børn og babyer, og her er samlet 3 fordele til at vælge et legetæppe.

Legeplads
Selvom gulvet i både stuen og på værelset er dejlig stort, så er der nu ikke noget så rart, som en hyggekrog eller et tæppe at lege på. Et dejligt, blødt tæppe med en kant, så legetøjet hele tiden er indenfor rækkevidde, lidt som en indendørs sandkasse. Og hvem siger at man kun skal have ét?

Øve sig på maven
En anden fordel ved at have et legetæppe til jeres baby er, at meget hurtigt når babyen en alder, hvor det skal øve sig i at løfte hovedet, kigge omkring og ligge på maven. Det er det første stadie til at kunne kravle. Men når man ligger der er det lidt sjovere at have noget at kigge på. Et legetæppe er fyldt med sjove dyr, mønstre og flotte farver, der kan holde barnets opmærksomhed fanget, så det rigtig får øvet bevægelser med hænderne og hovedet.

Nem oprydning
Et Play and Go legetæppe er lavet sådan at det nemt kan pakkes sammen igen. Ved hjælp af snore i kanten kan man trække det store tæppe sammen rundt om alt legetøjet, så det er samlet inde i tæppet. Super nemt at rydde op og så er det samlet til næste gang og så er det også sjovt at pakke sammen i farvestrålende poser.

Og så må man ikke glemme, at det er altid rart at have noget at lege med sammen med sin baby, og den kan bruges i mange år til alle slags legetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *