Kategorier
Artikler

Udsalg på børnetøj hos Name it

Januar tro, er der et kæmpe udsalg på børnetøj fra Name it, og jeg vil prøve at hive nogle af de allerbedste frem her. For der er masser af gode tilbud på børnetøjet du ikke må gå glip af.

Her er Udsalg med Name It børnetøj

Strømper fra Name it

Det første du skal se, er nogle nuttede strømper til børn, med tern og flotte mønstre. De er da for kære, og så til 9,95 kroner er de da bare fantastiske.

strømper fra name it
strømper fra name it

Vinterjakke fra Name it

Denne vinterjakke til piger har Luna rendt rundt i hele vinteren og den holder hende bare fantastisk varm. Den sidder rigtig godt på hende og hun er alt for kær i den. Jakken kan købes for under halv pris til kun 115 kroner.

vinterjakke pige
vinterjakke pige

Handsker til pige

Hvis du som jeg køber ovenstående vinterjakke, så skal du også overveje disse søde røde handsker til din pige. De er en smule store, men så kan hun jo stadig sidde og vinke med fingrene bag handskerne.

handsker pige name it
handsker pige name it

Fleecetrøje til pige fra Nameit

På et tidspunkt må vinteren og behovet for vintertøj jo stoppe, og derfor kan det være en god ide at forberede sig med dette helt fantastiske gode tilbud på en fleecetrøje. Du sparer næsten 200 kroner på et stykke børnetøj, det må da være noget. Kun 75 kroner for denne kære fleece trøje fra Name it.

fleecetrøje pige
fleecetrøje pige

Som du kan se, så er der fyldt med gode tilbud på børnetøj i udsalget hos Name it. Der er mange flere stykker tøj ovre i deres webshop. Find det her – Her er Udsalg med Name It børnetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *