Kategorier
Artikler

Tykke sengerande er populært

De sidste par år har det været populært med en sengerand der kan stå selv i tremmesengen.

Det er både en flot ting til børnesengen og så er den faktisk også meget praktisk. 

Tyk sengerand
Tyk sengerand til tremmesengen

Dit barn ligger jo ret sjældent helt roligt om natten. Det bliver til meget roderi nede i sengen og det lille hoved støder måske ind i sengekanten. Det gør at din baby vågner og så ved du jo godt, at nattesøvnen ikke er sikker længere. 

Derfor bruger rigtig mange en god tyk sengerand, som beskytter mod de værste slag ind i kanten. Det er med til at give en lidt bedre nat. 

Rigtig mange af de danske mærker som Konges Sløjd, Cam Cam, Sebra og flere har sengerande, som er i samme print og motiv som deres sengetøj kollektion.

Du har derfor muligheden for at få en rigtig flot sengerand der passer ind i stilen på børneværelset. 

Det er mulig at vaske din sengerand, da de fleste trækker du bare betrækket af, smider i vaskemaskinen og trækker på igen bagefter. Skummet indeni må du dog ikke smide med i vaskemaskinen, men tørre af med en fugtig klud. Det kan være nødvendig, hvis det er et tisseuheld eller værre, at du lige sprayer den med noget Rodalon eller lignende for lige at tage den værste lugt. 

Vil du have en oversigt over alle dem der laver tykke sengerande kan du finde en sengerand oversigt her. Der får du hele overblikket. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *