Kategorier
Artikler

To nye sengerande fra Småfolk

Historien om det danske børnetøjsmærke Småfolk er historien om kvalitetsbevidste forældre, der gerne ville have det bedste tøj til deres børn, og derfor valgte selv at lave det. Virksomheden har vist sig meget succesrig med børnetøj i glade farver, god kvalitet, og måske især med deres meget velkendte æble-design. Nu lancerer de også en ny Småfolk sengerand, i to forskellige designs, så der både er til drenge og piger.

Set ud fra de fotos jeg har haft tilgængeligt, er en Småfolk sengerand lavet med deres velkendte æbler, i farverne lilla og gul til pigerne, og blå og gul til drengene. Kvaliteten er formentlig helt i top, som vi er blevet vant til fra Småfolk, og det oplyses at en Småfolk sengerand er lavet med en kerne af blød skumgummi, og et betræk, der nemt kan tages af med velcro og vaskes.

Virksomheden skriver på deres hjemmeside, at 85% af alle varer, og næsten 100% af baby kollektionen er oekotex certificeret, men det oplyses endnu ikke, hvorvidt en Småfolk sengerand er økologisk. Men kender jeg firmaets høje kvalitet ret, gætter jeg på, at når man køber en Småfolk sengerand, er man garanteret en høj kvalitet, uanset hvad. Læs mere om Småfolk her – http://smafolk.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *