Kategorier
Artikler

Ticket to Heaven gør noget for velgørenhed !

Ticket to Heaven har velgørenhed i fingerne, læs selv med her .

 

Sjove fundraisings arrangementer og indsamlinger sikre at Ticket to Heaven – sammen med børn, kan hjælpe andre børn der er i nød. Dette er hele formålet med Kids for Kids Fonden, der har eksisteret siden 2005. Tidligere har Kids for Kids Fonden støttet Læger Uden Grænsers arbejde for børn i Afrika og i 2011 har fonden indgået et fast samarbejde med UNICEF for de kommende år. I samarbejde med UNICEF har Kids for Kids Fonden bl.a. oprettet og vedligeholdt skoler i Madagaskar – et område der ofte er plaget er ødelæggende tropiske cykloner.

Ticket to Heaven tog initiativet til Kids for Kids Fonden, da det er enormt vigtigt for grundlægger og ejer af børnetøjsfirmaet, Hans Peter Høeg Larsen, at tage et socialt ansvar. Det er indbegrebet af Ticket to Heavens kerneværdi ’Overskud’, og samtidig er det en aktivitet, som er tæt knyttet til Ticket to Heavens kerneforretning. Ticket to Heaven føler nemlig et ansvar for at støtte og glæde børn i verden, der ikke har samme vilkår som  Ticket-børn i Danmark. Der er flere måder at støtte Ticket to Heavens arbejde med Kids for Kids.

 

Salg af cyklehjelme støtter børnene i Afrika. I 2012 bliver der solgt lækre cykelhjelme til piger og drenge fra Ticket to Heavens webshop. For hver solgt cykelhjelm går DKK 50 til Kids for Kids Fonden. Der er 5 fede designs at vælge i mellem. Kids for Kids cykelhjelmene kan købes her 

Klik og hjælp et barn i nød. I perioden 9. april – 29. april 2012 kan du hjælpe Ticket to Heaven med at støtte velgørenhedsfonden Kids for Kids. Hver eneste nye ”synes om” tilkendegivelse på Ticket to Heavens danske facebook side, www.facebook.com/ticket2heaven.dk i denne periode, resulterer nemlig i at Ticket to Heaven donerer 1 DKK til Kids for Kids.

Du kan følge Kids for Kids Fondens arbejde på www.kidsforkids.dk og www.facebook.com/kidsforkids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *