Kategorier
Artikler

Skab et stilfuldt og personligt børneværelse

Børneværelset skal være dit barns rum, og et sted barnet kan lide at være. Derfor er det vigtigt at indretningen er sjov og spændende og inspirerer til leg. Med den rette udsmykning kan du gøre børneværelset både stilfult og lege-venligt.

Lad dit barn bestemme

Når du skal udsmykke børneværelset, er der et væld af muligheder. Hvis dit barn er gammelt nok til at have en mening, så hør den. Lad udsmykningen være inspireret af barnets interesser og vælg et tema. Prinsesser, pirater, junglens dyr, fodbold eller bondegård – alt kan lade sig gøre, og kun fantasien sætter grænser.

Brug plakater

Når du udsmykker et børneværelse kan det være en god ide at holde basen praktisk og simpel, med ensfarvede vægge og enkle møbler. Stilen skabes gennem udsmykningen, og her er plakater en nem og billig måde at opnå et bestemt udtryk. Der findes mange steder, hvor du kan købe plakater til børn, for eksempel på designdyret.dk. Her er et bredt udvalg af plakater – både nogle med motiver og nogle med tekst. Vælg eksempelvis en plakat med teksten ”Her bor en lille ballerina” eller ”Her bor en lille viking”. Det gør indretningen personlig, og understreger det valgte tema.

Ny stil

Når du bruger udsmykningen til at skabe stilen, er det let at ændre i takt med at barnet bliver ældre og skifter interesser. Babyværelset med søde pastelfarver og nuttede dyr, bliver hurtigt til et sejt pirat værelse, som senere kan blive et teenage værelse. Et par nye plakater og nyt sengetøj gør meget, og er både hurtigt og billigt. Ved at ændre udsmykningen løbende er indretningen altid er personlig, og viser hvem dit barn er. Det giver dit barn følelsen af at have sit helt eget sted, og barnet vil sandsynligvis elske at lege og hygge her.

Find flere børne plakater her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *