Kategorier
Artikler

Skab en vaskeægte sørøverstemning til fødselsdagen

Sæt alle sejlene til en vild fødselsdag med pirattema. Vi guider dig her til, hvordan du kan arrangere den ultimative piratfest og tage gæsterne med til en dragende verden omgivet af mystik, hvor pirater gik med træben, havde en klap for øjet og en papegøje på skulderen. Vi lover dig, at det ikke kommer til at gå stille for sig.

Pirat fødselsdag
Copyright: Feststemning.dk

Dæk et flot fødselsdagsbord med paptallerkner, krus, servietter og dug med motiv af et flot sørøverskib sejlende på de syv have med kurs mod næste togt. Gør piraternes festbord endnu festligere ved at strå konfetti som guldmønter samt små pyntediamanter udover bordet fra skatten, som sørøverne fandt i skattekisten fra deres sidste togt.

Pynt dernæst op med både vimpel og balloner med piraternes kendetegn: Dødningehovedet. Når det er tid til kage, kan du servere lækre cupcakes i forme med piratmotiv og spiseligt sukkerpynt på toppen formet som pirater.

Lad gæsterne blive opslugt af universet ved ankomsten og lad dem begejstret tage plads ved bordet og hør dem dele deres bedste sørøverhistorier med hinanden. Mon ikke historierne bliver vildere og vildere?

Alt, hvad du skal bruge til den sejeste og vildeste piratfest, finder du på Feststemning.dk

Sjove aktiviteter til piratfesten

Ingen piratfest uden en skattejagt! Giv gæsterne et skattekort med brændte hjørner og send dem af sted for at finde den gemte skat. Lad posterne være aktiviteter med tråde til sørøveruniverset eks. nævn så mange sørøverudtryk som muligt, gæt en en rebus med de hemmelige sørøvertegn samt præcisionsskydning med kanonkugler.

Gør lidt ekstra ud af festen ved at tilføje pirat-rekvisitter enten i form af fotosjov eller et piratsæt med kikkert, klo, klap og og kompas. Du kan finde alt til en god pirat fødselsdag hos Feststemning.

Du finder også en vaskeægte sørøverhistorie derinde.

på tallerken skattekort
Copyright: Feststemning.dk

Lad gæsterne lave deres egen pirathat. Det eneste, du skal bruge, er papir og farver. Se hvordan fantasien får frit løb, når de tager sørøverhattene på hovedet og beordrer hinanden til at gå planken ud.

Sidst men ikke mindst, kan du altid krydre fødselsdagen om dengang, da farfar sejlede på de syv verdenshave med verdens mest berygtede pirat – som oven i købet var dansk!

                     

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *