Kategorier
Artikler

Sengetøj i retro stilen

Sengetøj har vi alle brug for, men sengetøj i retro stilen er noget helt nyt. Førhen var sengetøjet ofte hvidt med blonder osv. men nu er det gerne med smarte farver og mønstre. Det moderne mærke HAY, har nu lavet HAY sengetøj som er i retro stilen.

HAY er det danskejet storslået mærke, som kommer med alt indenfor boligindretningen, HAY sengetøj kan klart anbefales.

Sengetøj i retro stilen er kendt for, at bruge mange lækre farver og flotte mønstre, hvilket HAY sengetøj er store tilhængere af. HAY har lavet mange forskellige slags sengetøj med striber, terne, trekanter og så videre.

Hvorfor lige HAY sengetøj?

Retro Hay sengetøj
Hay sengetøj

Det meste sengetøj fra HAY, er lavet i bomulds satin. Det gør det utrolig behageligt, at sove i HAY sengetøj. HAY bruger mange bløde farver blandet med stærke og smarte farver, hvilket giver et frisk pust til soveværelsets måske kedelige nuancer. HAY sengetøj kan bruges sammen med et HAY sengetæppe som også har smarte mønstre og farver.

Et sæt HAY sengetøj (bemærk at dynebetræk og hovedpudebetræk sælges seperat) kan købes til omkring 530 kroner i danske webshops derudover kan det også købes i f.eks. Magasin i stor byer. HAY har også selv butikker i Danmark, hvor der også kan købes HAY sengetøj samtidig med at det kan ses pakket ud.

HAY sengetøj er i lækker kvalitet samt top moderne udseende, hvilket gør det attraktivt at købe. Alle kan bruge HAY sengetøj, da det er tidsløst og for alle aldre.

HAY sælger også natborde, tæpper, opbevaring og så videre, så der evt. kan købes produkter som matcher dit nyindkøbte HAY sengetøj. Hvem vil ikke gerne have matchende produkter, som derudover er noget af det bedste sengetøj fra danske designere. HAY sengetøj kan også købes i udlandet, så alle muligheder er åbne for at få fat i dette lækre sengetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *