Kategorier
Artikler

Sengerand fra Sebra – alle billeder

Sebra er et af de største danske mærker med interiør til børn, og de har virkelig et stort bredt udvalg i deres kollektioner af småt og stort babyudstyr.

Denne artikel vil komme ind på et af deres produkter – sengeranden.

Sengeranden fra Sebra har i mange år, været standarden indenfor sengeudstyr – specielt deres slot og skovens dyr, har været det helt store hit.

Det er en tyk sengerand og lavet i 100% økologisk bomuld. Tykkelsen og at den er meget stiv i det, gør at den kan stå selv, hvilket er en stor fordel i forhold til de gamle sengerande, hvor du skulle binde dem fast, og så hang de altid med mulen alligevel.

Køb en Sebra sengerand hos Sovedyret.

Billeder af Sebra sengerand

Her vil jeg forsøge at samle alle billeder af Sebras sengerand – altså alle farver og motiver der har været fra de forskellige kollektioner.

Sig til, hvis du kender til flere motiver på Sebras sengerande, så skal jeg nok tilføje dem. Formålet med denne artikel er at lave en slags “arkiv” over alle styles, motiver og farver Sebra har haft igennem deres kollektioner.

Det jeg specielt godt kan lide ved Sebra, er deres mangfoldighed og at de lader deres motiver gå igen på den mangfoldighed. Det betyder, at deres sengetøj, puslepuder, ammepuder og bamser typisk går igennem med samme motiv og tema som sengerandene. Det giver dig rigtig gode muligheder for at sætte det hele sammen og gøre hjemmet og børneværelset perfekt.

Det er jo ikke kun Sebra der laver sengerande, se Sovedyrest store udvalg i sengerande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *