Kategorier
Artikler

Nattøj og undertøj fra Ramasjang Kluns er kommet

Endelig er det landet. Nattøj og undertøj fra Ramasjang Kluns.

Det er et samarbejde mellem DR’s Ramasjang kanal og By Green Cotton. Der har været lidt forskelligt tøj allerede med de kendte karakterer Hr. Skæg (tidligere omtalt i hans Hr Skæg videoer), Onkel Reje, Rosa fra Rouladegade og Kristian fra Ramasjang Mysteriet.

Der er kommet en helt ny kollektion, som indeholder undertøj med undertrøje og underbukser eller trusser. En natkjole til pigerne og et sæt nattøj til drengene. De forskellige motiver er med de kendte figurer fra Ramasjang Universet.

Du kan købe Ramasjang Kluns hos Sovedyret

Hr. Skæg nattøj og undertøj

En af de figurer der har været super populær de sidste mange år er Hr. Skæg. Han startede ud med at de små børn skulle lære alle tallene fra 1 til 10, derefter hele alfabetet, derefter lidt matematik og nu i gang med at lære forskellige ord. Det er lærerigt børnetv og nu er Hr Skæg også kommet på en undertøjskollektion og nattøj.

Hr Skæg undertøj Hr Skæg nattøj

Nattøjet kommer i både rosa og blå farve, og bukserne er fyldt bogstaver. Alt i Hr Skægs univers skal være lærerigt og det elsker både forældre og børn ham for. Det er god tv, som man ikke er ked af at lade børnene se.

Rosa fra Rouladegade nattøj og undertøj

En anden karakter fra Ramasjang Kluns der har taget alle med storm er Rosa. Hun er ligefrem, kærlig med børnene og hygger helt vildt omkring piger og drenge. Lige fra hendes populære kagehus hvor hun bager kager til bedsteforældre, til byttebiksen hvor hun sammen med Anne bytter børnenes gamle legetøj.

Nattøjet og undertøjer med Rosa fra Rouladegade bliver populært. Det er både natkjoler, undertøj og nattøj med hendes kagehus der pryder som motiv. Bukserne har de smukkeste røde og hvide striber, som virkelig giver kulør på hverdagen.

Rosa fra Rouladegade natkjole Nattøj med Rosa fra Rouladegade

Onkel Reje nattøj og undertøj

Alle forældre hadede Onkel Reje til at starte med. De kunne ikke forstå hans politiske ukorrekte sprog. Det var grimme ord, dumme historier og virkelig platte fortællinger. Rollingeguiden var bestemt ikke glad for at sætte børnene foran hans program som blev bandlyst.

Men børnene synes han er ufattelig morsom og kan godt se igennem fingre med, at han ikke vil i bad eller prutter som en gal.

Nattøjet med Onkel Reje er også rimelig nedtonet og har en tatovering, skib og en pibe med vandbobler på. Det er harmløst, men et flot sæt til både dreng og pige er det blevet til.

Undertøj med Onkel Reje Nattøj med Onkel Reje

Kristian fra Ramasjang Mysteriet undertøj og nattøj

Detektiven Kristian blev først populær i Lille Nørd, men sprang fra det program og blev et endnu større hit med Mysteriet. Nu er han også aktuel i Ramajetterne, som mine børn dog stadig ikke helt har fanget. Det at opklare en sag i Mysteriet, det er stadig det helt store.

De er blevet vilde med lakridspiber og det pryder også nattøjet og undertøjet med Mysteriet i Ramasjang Kluns kollektionen. Kristians lup er også kommet med. Det kommer i en flot blå farve til drengene og pigerne har fået en rosa farve på deres nattøj.

Nattøj med Mysteriet Mysteriet Ramasjang Kluns

 

Find hele nattøjskollektionen fra Ramasjang Kluns hos Sovedyret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *