Kategorier
Artikler

Name It sengetøj i deres nye Home kollektion

Name It har i rigtig mange år været synonym med børnetøj – og Bestseller koncernen har gjort det godt i de sidste mange år. Nu bevæger Name It sig ind på hele interiør til børn markedet. Et sted der har være forbeholdt rigtig mange andre mærker.

Name It Home – den nye kollektion

Den nye “Home” kollektion består selvfølgelig af Name it sengetøj. Der er prints som kan bruges til både drenge og piger – nogle flotte moderne støvede farver.

Mere bæredygtigt sengetøj

En af de ting, som hele Bestseller koncernen har arbejdet meget imod de senere år, er at gøre hele tekstilindustrien mere bæredygtig. En af de ting som tekstilvirksomhederne kan gøre, er at vælge materialer, som er mere bæredygtige end de konventionelle der findes. Og når det kommer til baby interiør, så er rigtig meget bomuld. Her er det naturlige valg at gå efter økologisk bomuld.

Derfor er alt Name It sengetøj også i 100% økologisk bomuld. Der er brugt væsentlig mindre vand i dyrkningen af bomulden – og det er at træffe et mere klimavenligt valg, når man vælger økologisk bomuld.

Meget mere end sengesæt

Det er ikke kun sengetøj Name Its nye “Home” kollektion består af. Der er også kommet tasker – fx toilettasker, muleposer til indkøb, en lækker quiltet kuffert. Og mon ikke der også snart kommer pusletasker.

De nye prints der er med i kollektionen, er også at finde på deres børnetøj. Det giver jo god mening, at kunne matche en body, med det sengetøj dit barn skal sove i.

Det er stadig meget nyt, og der er ikke så mange forhandler af Name It Home endnu – men et af stederne du kan finde meget af det er hos Sovedyret.

Se Name It Home kollektionen hos Sovedyret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *