Kategorier
Artikler

Nabby babyalarm

Babyalarmer kommer i mange varianter, men består tradiotionelt af 2 enheder, en afsender og en modtager.

Den danskproducerede, Nabby, består kun af en designmæssig praktisk modtager, som via en speciel langdistance Bluetooth forbindelse, kobler op med vore allesammens mobile enheder (iPhone, smartphone, iPad, tablets), og med hjælp af en app gør disse til en multi-funktionel modtager.

For nye forældre bliver anskaffelsen af en babyalarm således en meget genkendelig handling: Man henter da bare endnu en app – og følger vejledningerne.

Og der er et hav af fordele ved, at mobilen bliver modtager-enhed, der giver intelligente alarmsignaler.

Mobilen (hvis øvrige funktioner kan benyttes, selvom alarmen er aktiv), har man jo alligevel altid på sig. Så væk med de 2 walkie talkier og opladerstationerne med lange ledninger, der altid er filtret totalt sammen.

Nabby har en praktisk lille oplader, 70 timers batteritid, og man får signal i god tid, når status er low. Så ikke mere check og dobbelt-check, om alarmen er tændt, og om der er signal. Nabby fortæller om forbindelsen er røget, eller man er kommet udenfor rækkevidde.

Nabby-enheden kobler kun op med én mobil ad gangen – den man selv vælger! Skulle der være flere alarmer til stede, er det ikke muligt de går ind i hinanden. Så når mødregruppen er samlet, ved man i hvert fald om det er ens egen baby der græder eller ej. Tiden med manisk kanalsøgning er slut.

Og når baby nabber udendørs, er trafiklyde, naboen der slår græs, og de legende børn i gården ikke længere elementer, der kan give støj i alarmen.

Nabby app’en kan for et lille beløb opgraderes med flere funktioner. Bl.a. en Søvntæller, der giver nøjagtig information om barnets søvntid. En vigtig funktion, man ikke ser ved andre babyalarmer.

Nabby er også lavet i solid kvalitet, så den kan udholde flere børn. Blev det fortalt den er dansk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *