Kategorier
Artikler

Når mor skal forkæles, så er Suki klar

Suki producerer rene og naturlige produkter, lavet udelukkende af økologiske ingredienser.

100% økologiske

 

Suki serien består af 36 forskellige cremer, scrubs, serumer og antirynke produkter til alle hudtyper. Fælles for Sukis produkter er, at de er rene, 100% økologiske og arbejder for at få din hud i balance.

Suki skincare

De lækre cremer fugter nemlig din hud ved at styrke hudens naturlige collagen. Samtidig holder de effektivt tendenser til olieret og uren hud nede ved at give huden tilstrækkelig fugtighed. Produkterne virker særligt godt på problemhud og kombineret hud, der kan være plaget af akne, rødmen og irritationer.

Det er fordi Suki får din hud i balance igen, uanset hvilken ubalance der måtte være tale om. Undersøgelser har påvist at Sukis produkter har tydelig positiv effekt på bl.a. problemhud og rynker. Suki er derfor et fantastisk all around mærke, der med fordel kan bruges af alle uanset hudtype og alder. Læs en artikel hos apotekeren om hvorfor hud bliver så tør.

Sensitiv hud

Har man sensitiv hud, behøver man ikke bekymre sig. Suki er fuldstændig fri for konserveringsmidler, syntetisk farve, alkohol og parfumestoffer, og produkterne er allergivenlige og skånsomme overfor belastet hud pga. deres naturlige ingredienser. Kan måske også bruges imod soleksem til at pleje det.

Suki er et autentisk og pålideligt produkt du kan bruge med god samvittighed. Produkterne opfylder nemlig ikke kun kravene til økologisk kosmetikcertificering, Suki Skin Care er også medlem af den amerikanske Organic Consumer’s Association, og Sukis beholdere er lavet af genbrugsglas for at fremme bæredygtighed og for at undgå at giftstoffer fra plastikbeholdere over tid forurener produkterne.

Så ønsker du et produkt af høj kvalitet, der giver din hud præcis det den har brug for morgen og aften, sommer eller vinter, uanset hudtype, så er Suki dit mærke.

Hvorfor komplicere tingene med mange forskellige dyre produkter, når man kan have et produkt, der altid giver din hud den bedste pleje, og dig den bedste forkælelse med den bedste samvittighed?

Suki Skin care kan købes hos Spashop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *