Kategorier
Artikler

Ida Ising pusletaske

En lille ny i familien kræver mange ting, blandt andet en pusletaske f.eks. fra Ida Ising. En Ida Ising pusletaske er nyt på markedet, men er en af de mest lækre pusletasker at have med sig.

Ida Ising pusletaske

Hvorfor have en pusletaske?

En pusletaske til en baby er næsten nødvendig, da det kræver en del udstyr til en gang bleskift. Det smarte ved en pusletaske, er at den kan indeholde alle nødvendigheder til jeres baby. Men en Ida Ising pusletaske er helt unik, kan betale sig at ofre penge på.

Det specielle ved Ida Ising pusletaske

En Ida Ising pusletaske er en moderne taske udvendig, men indvendig er det den komplette pusletaske med puslebord. Der findes forskellige farve modeller af tasken, som ligger i priserne mellem 1000 og 2200. Tasken indeholder et privat puslebord, sådan barnet kan ligge på den i stedet for et offentligt. I siderne af pusletasken er der lommer, som kan indeholde alt nødvendigt så som bleer, servietter osv. Men derudover er der også plads til lidt ekstra babytøj, som kan være nødvendigt engang i mellem.

Praktisk og smart

Tasken som kan indeholde alt til babyen, findes i forskellige farver som f.eks. mørkeblå, grøn osv. De moderne farver gør også tasken attraktiv, fordi den ikke har bamsemønster eller for voldsomme farver. Den minder derfor om en normal skuldertaske, hvilket er meget attraktivt for denne pusletaske. Udenpå tasken er der lavet en lomme, som kan have plads til forældrenes vigtige ting som pung, telefon, nøgler osv.

En lille ulempe

Hvis der skal nævnes en ting ang. tasken, så er lommerne indvendigt svær at komme til uden at åbne pusletasken helt. Men hvis man vil have alt i en, så kan denne lille ting også overkommes.

Pusletasken fra Ida Ising kan købes på hendes hjemmeside samt andre internet sider som handler med Ida Ising.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *