Kategorier
Artikler

Hollys børnetøj

Hollys børnetøj er for de mindste børn og baby. Vi er super glade for de flotte farver og tryk som Hollys laver. Babytøj fra dette mærkevare er af god kvalitet, billigt og for både drenge og piger.

Køb Hollys hos Kids World med FRI FRAGT her.

Børnetøj fra Holly er dansk kvalitet

hollys børnetøj
hollys børnetøj

Drengetøj kan findes i både blå, grøn, sort, hvid, brun, gul og hvorfor ikke lilla – det er jo den nye mode. Pigetøj fra Hollys findes så i pink, lyserød, lilla, rød, turkis, violet, orange og ellers hvad deres kollektion lige byder ind med.

Billigt drengetøj

Hollys er kendt for både kvalitet, men ligeså meget at det er billigt – så du kan hurtigt skifte dit barns garderobe.

Hollys børnetøjer et nostalgisk dansk mærkevare. Holly startede i 2002 og har siden lavet flot børnetøj lige siden. De har et firkløver som logo, og det er deres mærkevare eller kendetegn.

hollys
hollys


Hollys børnetøj

Det startede med børnetøj, babytøj og babyudstyr fra Holly’s, men nu designer de også tøj til vokse, mødre og juniorer. Nyt design og tilbehør opstår hver sæson fra Holly’s. De har altid flotte tøjdele i deres kollektioner.

Efterår og Vinter kollektionen

Her vises der lige lidt billeder fra deres efterårskollektion og vinterkollektion fra 2009. Det er rigtig flotte beklædningsdele.
hollys børnetøj

Mærkevaret Hollys

Hollys børnetøj mærkevare har rigtig meget flot tøj, og det er fyldt med flotte farver, som fx rød, lyserød, pink, lilla, brun, sort, grå, prikket, grøn, blå, hvid og andre. Det finder du på tøjdele som bukser, trøjer, skjorter, kjoler, body, bodystockings, t-shirts, frakker,jakker, vest, sko, tørklæder, strømper, undertrøjer og meget andet børnetøj.

Køb Hollys hos Kids World med FRI FRAGT her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *