Kategorier
Artikler

Heldragter kan bruges til mange ting

Et af de beklædningsdele, som dit barn kan bruge til flest ting, er måske nok heldragten. En heldragter kan have rigtig mange funktioner.

Den mest åbenlyse er selvfølgelig, at din baby render rundt i den om dagen. Det andet er at den er helt perfekt som nattøj. Nogle vælger også at bruge den som gymnastikdragt. Den er faktisk rigtig velegnet som gymnastikdragt, da den som regel sidder godt tæt og giver børnene en god mobilitet. Du kan få heldragter som svømmedragt, så du kan også bruge den til badning, både i svømmehal eller ved stranden.

Du kan købe heldragter hos Sovedyret her.

Sådan en heldragt har lidt forskellige navne. Danefæ kalder det fx en rocksuit, andre vælger at kalde det en jumpsuit og nogle bruger navnet buksedragt. Det er mere eller mindre en betegnelse for det samme – heldragter. Det er som regel en baby der bruger en heldragt, men det er faktisk i den unge generation i dag, blevet meget populært med heldragter til voksne. Du har sikkert set de unge, der render rundt i forvoksede jockingbukser, der går op over skuldrene. Jeg synes personligt ikke det er videre kønt, men det har fundet en plads i de unges hjerter tilsyneladende.

Her kan du se et par lækre heldragter – og klikke på billederne for hvor de er fundet henne.

Rocksuit Dreng fra Danefæ
Rocksuit Dreng fra Danefæ
Heldragt Pige fra Danefæ
Heldragt Pige fra Danefæ
Brun heldragt fra Smallstuff
Brun heldragt fra Smallstuff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *