Kategorier
Artikler

Forslag til værtindegaver

Står du snart og skal til et selskab og mangler du en idé til en værtindegave, så kommer her 5 gode forslag, der er nemme at gå til. Nogle er i den dyre ende og nogle knap så meget, så der er en gave til enhver prisklasse og anledning.

En blomsteranretning

En evig klassiker er en blomsteranretning. Gennem århundreder eller mere har kvinder værdsat at få blomster, da blomster symboliserer glæde, kærlighed og liv. At få en buket eller en blomsteranretning bringer et smil frem og giver glæde til både værtinden og gæsten.

En blomst til værtinden kan både være håndplukket eller købt, anrettet i skjuler eller måske bare en pæn buket i vase. Mulighederne er mange og særligt når man snakker blomster- og farvevalg. Har værtinden en yndlingsblomst eller farve, kunne man ønske det hos blomsterhandleren, så blomsten bliver ekstra speciel.

Hårpynt

Er værtinden mere til enkle og pæne ting, som man måske kan bruge i det daglige, så er hårpynt en sikker vinder. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde om hun bruger hårpynt, men rigtig mange vil blive glade for et spænde til håret, hårbånd eller en hårbøjle. Hårbøjler fås i både en smal og bred udgave, samt med eller uden pynt.

Le mosh hårbånd

Øreringe

Hvis dekorative gaver er in, så er smykker en anden vej man kan gå. Et par øreringe gør også altid glad, men her kan det være lidt sværere at finde det rigtige par, da kvinder har meget forskellig smag i øreringe.

Nogle foretrækker øreringe, der hænger længere nede og fylder under håret, mens andre helst vil have enkle, små ørestikker. Desuden skal man her huske på, at øreringe passerer gennem huden, så man skal overveje om værtinden har allergier for forskellige metaller.

Chokolade

Måske er jeres værtinde en rigtig slikmund, eller også værdsætter hun bare en rigtig god æske chokolade sammen med et glas vin senere på aftenen. Chokolade og vin har altid gået godt sammen og bliver i film fremstillet som en eksklusiv gave at få, der viser respekt og anerkendelse fra dem, der giver gaven.

En æske chokolade fås i mange forskellige smagsvarianter, størrelser og omfang, hvilket gør det let at finde netop en æske til jeres formål. Det kunne være en gang fyldt chokolade fra Maggies.

Fyldt chokolade

Velvære og fodpleje

De fleste kvinder går meget op i deres udseende og kroppens velvære, da det giver indre velvære, ro og glæde. Derfor kan man ikke gå fejl af et fodplejesæt, en pakke med fodbadesalt eller måske en fin aftencreme. Det er alt sammen gaver, som en værtinde måske ikke ville købe til sig selv, men i vil elske at få i gave, da det er lidt ekstra forkælelse udover, hvad hun plejer at give sig selv.

Her kan man som man også score nogle gode point, hvis man ikke ved hvad man skal give sig partner: Giv hende noget, som gerne vil have, men ikke får købt til sig selv. Det skal helst være en form for forkælelse. Det viser at man holder af hende og vil at hun skal have det godt.

En plakat der viser du holder af vedkommende

Der findes en lang række plakater, som kan være små simple værtindegaver, men som i virkeligheden gør modtageren utrolig glad. Det kan være søde citat plakater eller en plakat der viser en masse søde ord om vedkommende. Kunne være en “Min vendinde er” plakat fra Designdyret. 

Der har du det. En række ideer der helt sikkert bringer dig tættere på hvilken værtindegave du skal købe næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *