Kategorier
Artikler

Fordele ved all inclusive når du rejser med børn

Det er dejligt at holde ferie med hele familien. Men nogle gange kræver det lidt ekstra planlægning at have børnene med. Derfor er all inclusive godt når du rejser med børn. Så er der sørget for mad og drikke til hele ferien.

Hvad er all inclusive?

Med all inclusive er mad og drikke en del af opholdet. Generelt inkluderer all inclusive morgenmad, lette måltider og snacks i løbet af dagen og aftensmad. Ofte serveres maden fra buffet. Det er nemt og hurtigt, og der er noget alle kan lide. Desuden er der, med all inclusive, aldrig langt til en is eller sodavand.

All inclusive rejse
Rejser med all inclusive

Rejser med børn

Når du rejser med børn er all inclusive godt, fordi du ikke skal bekymre dig om maden. Når børnene er sultne skal man ikke til at lede efter en restaurant. Maden står klar og i slipper for den ventetid der normalt er på restauranter. Desuden skal du ikke selv købe ind og du slipper dermed for at finde et lokalt supermarked – og at slæbe børnene med derned.

Ferie for alle

Med all inclusive kan alle slappe af og nyde ferien, uden at bekymre sig om mad, bordbestillinger og indkøb. Det betyder at der er meget mere tid til leg og hygge – og det er jo lige præcis det ferie med børn handler om.

Budgettet holder

Når du rejser med all inclusive skal du ikke tænke på hvad børnenes is koster. Det hele er betalt hjemmefra. Du skal ikke sætte penge til side, og der er styr på udgifterne undervejs. I princippet behøver du kun medbringe penge til udflugter og shopping. Hvis i rejser flere familier sammen er all inclusive også praktisk. I skal ikke bekymre jer om hvor i skal spise, bestille bord og dele regningen.

En måde at få budgettet til at strække hele vejen, er at overveje at tage en afbudsrejse. Du kan godt få den slags rejser med all inclusive. Nogle gange til merbetaling, andre gange er det faktisk inklusiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *