Kategorier
Artikler

Find den bedste dåbsgave

I Danmark har det været meget almindeligt, at der er en opgang i fødslerne, når vi rammer sommermånederne, og særligt juli og august har der været mange fødsler i, i de seneste mange år. Dette giver også flere barnedåbe i de efterfølgende måneder, altså fra september til december.

Er du så heldig at være blevet inviteret til en barnedåb, og er du i vildrede over, hvad du skal købe, så læs med her – jeg har samlet de bedst gaveidéer, som jeg er stødt på.

En eventyrbog

En evig klassiker indenfor dåbsgaver er en eventyrbog. Mange husker sikkert endnu at de havde en eventyrsamling som små, som de var utrolig glade for. Jeg har selv en bog stående på hylden, som jeg fik i dåbsgave og den får bare en helt særlig betydning, når man har læst i den helt fra lille.

Måske behøver det ikke at være en eventyrsamling, men netop en højtlæsningsbog er en super god gave, for det kan give jer et specielt bånd, hvis du læser sammen med barnet i den, når du besøger.

En bodystocking

Er der én ting, man som forælder hurtigt opdager, så er det at man ikke kan have for mange bodystockings. De er simpelthen uundværlige, for når alt andet tøj er til vask, så er det bare på med en ny ble og i en bodystocking indtil vaskemaskinen er færdig.

Du kan eventuelt vælge en bodystocking med et sjovt, sødt eller skørt motiv på – mulighederne er endeløse. Med en bodystocking som dåbsgave er du sikker på at give en gave, der bliver brugt og værdsat.

Et gavekort til en pasning

Er du en af dem, der også gerne vil give en gave til de voksne midt i al denne travlhed omkring barnet, så findes der ikke en bedre gave end tid. Det lyder måske dumt, men noget så simpelt som et gavekort med en pasning og en friaften til forældrene er en sikker vinder og når tiden kommer, hvor de vil bruge gavekortet kommer du til at opleve nogle venner, der er mere glade og lettede, end du har oplevet dem før.

Giv noget personligt

Jeg har oplevet mange bud på en god dåbsgave, og ofte er det de dyreste, der bliver takket mest for til barnedåben, men det er de personlige man husker længst tid bagefter. Det er den bamse, som onkel og tante havde med hjem fra sin rejse, eller det tæppe kusinen selv hæklede, der blev til en permanent ting i barnevognen.

Når man giver noget personligt i gave, så viser man også en mere følsom side af sig selv for sine venner og sin familie. Det giver et stærkere og tættere bånd, der holder i mange år fremad. Vær ikke bange for at give lidt mere af dig selv, når de særlige stunder dukker op, for tiden går super hurtigt, når man har med en nyfødt baby at gøre, der skal ud i den store verden.

Du kan også blive inspireret til den bedste dåbsgave hos Sovedyret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *