Kategorier
Artikler

Din helt egen LEGO verden

LEGO city er et kæmpe hit i hele verden, specielt for drenge og piger som elsker at lege med LEGO. For samlerne kommer der nye byggesæt hvert år, hvilket gør denne serie utrolig attraktiv.

En verden i sig selv

LEGO City er en af LEGOs store serier indenfor byggesæt. I LEGO City kan alting ske, og du bestemmer selv hvordan din by skal se ud og fungere. Til serien kan der f.eks. købes biler, LEGO mænd og LEGO kvinder, lufthavne, fly, toge og bygninger. Kun fantasien sætter grænser, for hvad ens helt egen LEGO city by skal indeholde og hvilke seje legominifigurer man ønsker.

De populære LEGO mænd

I LEGO City er det populært at have politimænd, brandmænd eller måske sin helt egen pilot til LEGO flyet. Byggesættene henvender sig til, at man kan lege med det men også samle på – da der er utrolig mange LEGO sæt i denne serie.

LEGO city
Lego City

Ikke nok med, at der er mulighed for at lege brandmand eller politi mand, så er muligheden der også for at ens by har sin egen vulkan ekspeditionsbase, godstog eller f.eks. en fængsels ø til alle de kriminelle som ens LEGO politi fanger. Hvis man ønsker er muligheden der også for, at man kan drage ud i rummet med ens eget LEGO city forsyningsrumfærge.

Hen imod juletiden udgiver LEGO også deres helt egen LEGO City julekalender, hvor specielle samleobjekter til ens LEGO City by er bag lågerne hver dag. Hvem vil ikke gerne have et LEGO produkt til ens LEGO city samling, som slet ikke findes i butikkerne?

Lego City er blevet sin egen lille verden, ikke nok med at der er byggesæt med klodser, så er LEGO city også gået online. Der kan på LEGOs hjemmeside f.eks. spilles LEGO city online spil, hvor der er mulighed for at have sin egen lille virtuelle LEGO City by. Det er da bedre end at sidde og lege med dukker og dukkesenge :-). Det er i hvert fald et hit hos vores rollinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *