Kategorier
Artikler

Den nye Done by Deer børneseng

Helt frisk ud af pressen kommer Done by Deer nu med en helt ny børneseng. Og jeg må indrømme, jeg er solgt. Det går hen og bliver en bestseller på markedet. Ingen tvivl om det. Det er spændende at se, om den bliver ligeså populær som kili sengen fra Sebra.

Done by Deer seng

Du kan købe den nye Done by Deer seng hos Sovedyret.

Done by Deer seng

Er den ikke bare fin. Tapetet på ovenstående billede hjælper selvfølgelig også. Men designet på Done by Deer børnesengen er ikke set før. Det har en charme over sig, med de skrå streger, træben og helt firkantede udtryk. Det spiller bare max.

 

Done by Deer børneseng

Den tager sig rigtig godt ud i rummet. Bemærk også lige skabet fra Done by Deer ovre til venstre. Det er også en helt ny ting de er kommet med. Og med farver og stil matcher den bare perfekt. Et match skabt i himlen.

Done by Deer seng som sofa

Bemærk her hvordan babysengen er blevet transformeret til en lille stol eller sofa. Siden er taget af og det gør det nu muligt at pynte den med en pude og sætte sig komfortabelt i den. Så det er en seng der holder i mange år, da den kan bruges til mere end bare en babyseng.

Little interiors

Sengen og puslebordet (skabet) er en del af en helt ny serie som Done by Deer vil komme med. Den vil de kalde “Little interiors”. Jeg er ikke endnu bekendt med, om det også kommer til at hedde det på dansk, eller om det bliver oversat til noget andet på det danske marked.

Done by Deer er jo blevet meget internationale, så måske holder de det engelske udtryk. Ellers ville det jo være noget med “Småt interiør” :-).

Hvor kan jeg købe Done by Deer sengen ?

Den er endnu ikke kommet på markedet her i midten af september 2016. Jeg talte med Camilla fra Sovedyret, som er overbevist om, at den kommer inden jul – nok også noget før. Hun skal nok gøre opmærksom på det i sit nyhedsbrev.

I mellemtiden kan du kigge på det sengetøj der skal ned i Done by Deer sengen. Her er en oversigt med alt Done by Deer sengetøj igennem tiderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *