Kategorier
Artikler

Bolig: sådan indretter du børneværelset på budget

Vi vil alle gerne forkæle vores børn, og de små skal selvfølgelig ikke snydes for noget i deres barndom. At købe legetøj, børnetøj og børnemøbler fra nyt kan dog være ret dyrt, og da børn hurtigt vokser ud af deres tøj, og ofte skifter mening om legetøj, kan det blive en meget dyr affære at shoppe til børn. Der findes dog råd for det. Læs med her, hvordan du indretter børneværelset på budget. Har du brug for nogle elementer til børneværelset, som du ikke kan finde brugt, og har du ikke lige råd til det, kan du måske bygge tingene selv.

Lad legetøj og børnetøj gå i arv

Hvis dine børn har ældre søskende, hvis naboen har børn, eller hvis dine børns fætre og kusiner er ældre, end dine egne børn, kan en budgetvenlig idé til børnetøj og legesager til børnene være at arve. Børn vokser hurtigt ud af deres tøj, og ofte har eksempelvis en sparkedragt ikke været brugt mere end en måneds tid, før den er for lille. Det samme gælder legesager – børn skifter ofte mening om, hvilket legetøj de synes er sjovt at lege med, og derfor kan det være en god løsning at lade legesager gå i arv fra de ældre søskende til de yngre.

Køb og sælg brugt

På internettet findes der et utal af salgssider, hvor man kan købe og sælge brugt legetøj, tøj og børnemøbler. Så ikke nok med at du kan købe brugt til dine børn, så kan du også selv sælge ud af det tøj, dine børn er blevet for store til, eller den seng, der nu er for lille, så du kan tjene lidt penge til nye legesager.

Byg selv

Hvis du er lidt kreativ og har hænderne rigtigt skruet på, kan det snildt lade sig gøre at lave en masse gør-det-selv projekter til børneværelset. En køjeseng kan nemt skrues sammen af nogle brædder, og det samme gælder et legehus eller et lille fort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *