Kategorier
Artikler

Norsk interiør mærke indtager Danmark

Det norske mærke Blafre har ekspanderet til Danmark og har noget af det fedeste interiør du kan få. Det har en barnlig stil, som bør tiltale de fleste. De kommer med klare og tydelige farver, mixet sammen med en væld af søde motiver. Det er en kombination der virker.

Elefanten den populære

Det er deres lille elefant, der kommer i varierende farver, som har været deres mest populære motiv. Det er en glad lille elefant, og det er et dyr, som har været meget populært hos børnene i en årerække. Det bliver den formentlig også fortsat ved med at være.

De andre motiver er blandt andet ugler, ræve, pindsvin, egern, giraf, fisk, fugle, telte, prinsesser og lignende. De har været rundt om rigtig mange søde motiver. Se billedet herefter for det fulde overblik.

blafre
Blafre’s motiver

Der er ingen ende for kreativiteten hos Blafre, som har alt fra nøgleringe, bogholdere, notatbøger, kopper, muleposer, forklæder og lignende. Et af de populære ting i Danmark er deres sengetøj. Der har de også sat deres motiver på, koblet sammen med lækre farver.

Du kan købe Blafre sengetøj hos Sovedyret.

Mit yndlingsmotiv er dog helt klart elefanten. Det er alligevel den sødeste og en sikker vinder. Den gule farve på sengetøjet giver det virkelig en retro look, som helt klart finder vej til soveværelset herhjemme. Bemærk at det findes både i baby, junior og voksen størrelse – så hele familien kan sove lækkert i Blafre sengetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *