Kategorier
Artikler

Beskyt dit barn i solen

Hver dag får ca. 25 danskere konstateret kræft i huden. De 85% af tilfældene skyldes solens skadelige stråler og kunne være undgået, hvis man havde beskyttet sig bedre mod solen.

Det er mens man er barn, man tager imod flest skadelige stråler, så det er virkeligt vigtigt at man beskytter børn mod solens stråler. Det kan man gøre på mange måder. Helt generelt er det en god idé at følge de fire solråd, men desværre kan det være svært at holde børn i skyggen og få lov til at smøre dem ordentligt ind i solcreme. Og så er der lige den der med, at solcreme og havvand ikke er verdens bedste kombination (det er børn og solcreme for den sags skyld heller ikke). Derfor er det en god idé at beskytte børnene med soltøj. Det soltøj du kan købe i dag er så godt, at det beskytter mod 98% af solens skadelige stråler.

I USA er soltøj allerede ved at udbrede sig til også at omfatte voksen-tøj. Meget sportstøj (specielt løb, tennis og golf) i USA har i dag indbygget solbeskyttelse, så mon ikke også vi ser det komme til Danmark snart.

Så er I på vej sydpå for at holde jule- eller vinterferie eller mangler I en julegave er det måske værd at købe soltøj. Fordelen ved at købe soltøj nu er, at man kan få soltøj på udsalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *