Kategorier
Artikler

5 hyggelige aktiviteter til børnefamilien i december

December måned er netop skudt i gang og det betyder tid til hygge med familien. Der findes et hav af gode aktiviteter, som I kan bruge tid på med børnene. Vi har samlet 5 af vores yndlingsaktiviteter til børnefamilien i december her.

Bag julesmåkager

En af de hyggeligste aktiviteter, som I kan bruge tid på i december er at bage julesmåkager. I løbet af december skal der bages lidt julesmåkager, og det er en perfekt måde at hygge sammen hele familien.

I kan prøve kræfter med nogle af de klassiske julesmåkager som brunkager eller pebernødder. Både brunkager og pebernødder er nemme at lave, så hele familien kan være med. I kan også lave vaniljekranse, hvis I godt kunne tænke jer at prøve noget der er lidt sværere.

Gå en tur i vintervejret

En anden god måde, at tilbringe en af juledagene på, er ved at gå en tur i vintervejret. Selvom det er koldt udenfor, er en gåtur super hyggelig, hvis I går sammen hele familien. Så skal I bare huske hue og vanter, og så er der gjort klar til en hyggelig gåtur.

Det kan være I er så heldige, at der er sne og så bliver gåturen kun bedre. Så kan i lave små sneboldkampe eller børnene kan prøve kræfter med sneengle.

Men selvom der ikke nødvendigvis er sne, kan I stadig få en hyggelig gåtur, hvor I kan kigge på vinterlandskaberne.

Tag på julegaveindkøb

En tredje god juleaktivitet til børnefamilien, er at tage på julegaveindkøb sammen. I har sikkert en lang liste med alle de julegaver, der skal købes i løbet af december, så det gælder bare om at komme i gang, så I ikke ender med julestress.

De fleste børn elsker at komme med på indkøb og finde de perfekte julegaver. Så kan I fx gå på udkig efter flotte plakater fra Mrs. Mighetto eller andre sjove julegaver. I kan fx også kigge på denne hjemmeside, der blandt andet sælger flotte plakater til børn.

Når I har fundet et par julegaver, kan I hygge sammen med en varm kop kakao eller noget lækker mad på en hyggelig café.

Se en hyggelig julefilm

Aktivitet nummer fire til en hyggelig december er at se en hyggelig julefilm sammen. Der findes mange gode julefilm, som passer til hele familien.

Så kan I sidde og hygge med jeres hjemmebagte småkager og noget varmt at drikke under et dejlig varmt Cam Cam tæppe.

Lav hjemmelavet julepynt

Den sidste aktivitet er en sand klassiker for børnefamilier – at lave hjemmelavet julepynt. Alle børn elsker at lave julepynt, som I efterfølgende kan hænge op i huset, så der bliver skabt en hyggelig julestemning.

At lave julepynt er samtidig en god aktivitet, fordi alle kan være med. Hvis I har små børn, kan I lave julepynt, der er nemt og enkelt at lave som fx nisser der skal klippes ud. Hvis I har større børn kan I udfordre dem med julestjerner eller komplicerede julehjerter.

På den måde, kan I finde noget hvor enhver kan være med. I kan både lave julepynt til at hænge rundt omkring i huset eller begynde at forberede jer til juleaften og lave juletræspynt.

I kan også overveje at lave julepynt, der kan stå og pynte på bordet juleaften. Så skal I bare have en flot juledug klar og så er der lagt op til en hyggelig juleaften. I kan fx kigge på duge fra Georg Jensen Damask.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *