Kategorier
Artikler

4 ammepuder til dig med et for tidligt født barn

Det er heldigvis let at gøre amningen lettere og mere behagelig med nogle af de ammepuder, der er på markedet. Vi har fundet fire af de bedste. Det er heldigvis let at gøre amningen lettere og mere behagelig med nogle af de ammepuder, der er på markedet. Vi har fundet fire af de bedste. 

Enhver, der har besluttet sig for at amme sit barn ved, at det kan være en fantastisk, men også nogle gange en anelse besværligt. Det kan være hårdt arbejde at få både dig og dit barn til at sidde i en komfortabel situation, så amningen bliver en god oplevelse. Her kan en ammepude være en stor hjælp, også for mødre, der har et for tidligt født barn.

Speciel pude til amning

Når man ammer sit barn er der mange små ting, man skal have styr på og lære. En pude, der er særligt udviklet til formålet hjælper her, fordi den gør det nemmere at holde barnet i den rigtige position i længere tid, uden at du bliver træt i armene eller øm af at sidde i en låst stilling. Man kan selvfølgelig også bruge almindelige puder eller andre former for støtte, men en ammepude er tit meget bedre, fordi dens form og funktion er tilpasset, så den støtter mor og barn bedst muligt. Her er vores bud på nogle af de bedste ammepuder, du kan købe i dag.

1. My Best Friend Deluxe Nursing Pillow

Den første på listen er nok en af de mest elskede ammepuder blandt mødre, men måske ikke den allersmukkeste. Til gengæld støtter den både ryg og arme, har smart indbygget opbevaring, og kan også bruges af dig, der har fået kejsersnit. Den er nem at bruge med sine smarte velcro-straps og vaskbare betræk. Den er lavet af et fast skum-materiale, der sikrer, at din baby bliver liggende i en god stilling under amningen.

 2. Bobby Best Latch Breastfeeding Pillow

Denne pude er også et populært valg blandt nye mødre, især fordi, den har en smart funktion, hvis du er i tvivl om, hvilken ammepude, der er den bedste for dig. Den har nemlig både en fast og en mere blød side, så du kan prøve begge dele, og se, hvad der passer dig bedst. Pudens strop kan selvfølgelig indstilles. Faktisk får du med denne pude 2-i-1, og på den måde er den lidt af et røverkøb, der giver mulighed for at skifte mellem en blød og hård pude efter behov.

3. Dr. Brown’s Gia Nursing Pillow

Her er en simpel og relativt billig pude, som stadig et godt og alsidigt valg. Den er formet som en cashewnød, og kan bruges i forskellige vinkler og positioner, så den passer til alle mødre. Og endnu bedre: Både betrækket og selve puden kan komme i vaskemaskinen, uden at du behøver bekymre dig om, at puden taber sin form eller bliver flad.

4. Nook Niche Pillow

Hvis du kan lide naturligt og veldesignet babetilbehør, er Nook Niche Pillow måske ammepuden for dig. Ligesom de andre puder hjælper den både mor og barn til en bedre amning, og så er den oven i købet lavet af lette og åndbare økologiske materialer – og det uden at den mister evnen til at gå i vaskemaskinen! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *