Kategorier
Legetøj

Køb ordentligt legetøj til rollingerne

Der er ikke noget små børn elsker mere end legetøj, og gerne masser af det. Derfor er det altid godt at finde det bedste, legetøjsindustrien kan tilbyde, lige meget om det skal være hårde træfigurer, eller bløde bamser der er lige til at kramme. Maileg tilbyder dem begge, og det er svært at finde noget der er bedre end deres udvalg – både i forhold til kvaliteten af materialet og udformningen, og i det klassiske, simple og elegante design. Mailegs legetøj skal nok blive dit barns mest skattede legetøj på ingen tid.

Maileg tilbyder den bedste kvalitet af tøjdyr

Mange af Mailegs varer forestiller dyr i menneskeudgave, der står op, har tøj på, og er lige til at lege med. De er lavet af blødt bomuld og polyester, så der er ingen risiko for at barnet kan tage skade. Deres bøjelighed gør også, at de er nemme at have med at gøre og lege med, og det er svært for et barn at ødelægge en af dem – selv hvis man prøver.

Dyredukkerne fra Maileg – de mest berømte er kaniner og mus – er samtidig designet godt nok til, at voksne også kan være bekendt at have dem liggende i en sofa i stuen. Mailegs varer er den perfekte blanding af stil, design, og leg. Bare husk på: Hvis man køber et tøjdyr fra Maileg, bliver man hurtigt så bedåret, at man straks ønsker sig en af de andre, mange modeller. Det kan hurtigt blive en dyr omgang!

Kæmpestort udvalg – alt man kunne tænke sig

Lad os komme med nogle eksempler på de dukker, Maileg tilbyder. Man kan få mus i fekostumer, mus der solbader, mus som ballerinaer, og endda en lille mus i en sovepose. Hver model har sit eget distinkte tøj sæt, en grad af detalje og diversitet man ikke ser mange steder. Også kaninerne er vidt forskellige, i tøjet og i farven af dukkens ”pels”. Der er end ikke nogen enkel standardmodel: Kaninerne afgiver fra hinanden i forhold til højden, hovedets form, ørernes design, og mange andre små detaljer.

Og så har man ikke engang gennemgået de andre kategorier. Tag Ginger-serien, dukker modelleret efter mennesker med kraftigt rødt hår – ligesom musene og kaninerne, har hver Ginger-model sit eget tøj. Eller tag de mange forskellige varer der er målrettede babyer – her kan man især nævne de bedårende små bamser, der i virkeligheden er rangler, og som blandt andet kan fås som elefanter, løver, næsehorn og aber!

Måske kan man indvende, at mange af varerne måske er lidt for meget beregnet til at være til pynt: Hvad med legetøj, som barnet virkelig kan tage med sig overalt, og som kan blive dens bedste ven? Her er der mange bamser til rådighed, måske anderledes i formen og blødere end de andre modeller, men med samme udsøgte sans for detaljer og design. Mailegs udvalg begrænser sig heller ikke til blødt legetøj – der er også busser, biler og færger lavet af træ, til barnet der foretrækker sådant legetøj. Bare se udvalget af Maileg, så finder du nok noget, du ønsker dig.

Et andet mærke der matcher Maileg godt er Konges Sløjd, der har det sødeste legetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *