Kategorier
Børnetøj

Pak de små poder ordentligt ind i den kolde tid

Når vinteren trænger sig på er der mange som glæder sig til sne, stearinlys og alt hyggen forbundet med det. Er man ordentligt forberedt så kan vinteren også være en tid for hygge så længe at man er godt forberedt. For med vinteren kommer udfordringen med at få sine små poder klædt ordentligt på og det kan man ved hjælp af Joha uld. Dette tøj giver dig ro i sindet når de små poder skal nyde vinteren.

Klæd de små på til vinteren så sneen kan nydes

Når du skal have de små poder ud og lege er det vigtigt at de er klædt ordentligt på. For vi mister en stor del af kropsvarmen igennem hovedet og dette gør sig specielt gældende for de små størrelser. De fleste babyer har ikke hår på hovedet og derfor er det vitalt at de er klædt på til kulden. Der er stor forskel på hvilken hue du vælger til dit barn, da stofvalget har stor betydning for hvor meget varme de holder på.

Kunststoffer kan ikke anbefales til små poder. Et materievalg som varmt kan anbefales er uld lavet af alpakauld. Ulden stammer fra Alpakaen som har hjemsted i Sydamerika og som oftest bor i 3-5 kilometers højde. Denne højde betyder kolde temperaturer og netop derfor er ulden god til at holde på varmen. Foruden at ulden holder godt på varmen er den tilmed også slidstærk, elastiks og silkeagtig. Det er de materialer, som du ønsker for dit barn.

Et andet materiale der er blevet populært er kapok uld, som du fx finder i Nsleeps produkter

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger hue til din baby

Der er flere ting du skal være opmærksom på når du vælger hue til dit barn. Det første er selvsagt materialet. Her er der slået fast at det er anbefaleligt at anvende alpakauld. Men derudover skal du overveje om huen blot skal sidde på toppen af hovedet eller dække mere end blot det toppen. Det kommer an på mange forskellige ting. Skal dit barn bevæge sig ud på en kold frostdag hvor vinden blæser kan det være en god idé at vælge at anskaffe en elefanthue. Den beskytter ikke kun hovedet, den dækker også kinderne og bagsiden af hovedet. Dette bør du overveje hvis barnet skal eksponeres direkte i elementerne.

Er barnet derimod i en barnevogn kan man nøjedes men en traditionel hue. Her vil barnevognens udformning beskytte barnet mod vindpåvirkning, så huen kun skal beskytte barnet mod varmetabet. Vælger du en traditionel hue skal du yderligere overveje om du ønsker at der er en snor som bindes rundt om halsen på barnet. Disse er der delte meninger om. For de gør at barnet ikke kan smide huen væk eller udover kanten på barnevognen, men omvendt kan den også komme rundt om halsen på barnet. Men er barnet i barnevognen, så er barnet under konstant opsyn og derfor er snorene et godt valg.

En vigtig ting du skal huske er at børn ikke føler kulde og varme som voksne gør. Derfor er det vigtigt at klæde dem ordentligt på til forholdene, og hellere lidt for varme end lidt for kolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *