Kategorier
Artikler

Magformers

Da jeg afleverede Luna i dag, så jeg en masse fancy plastik på legebordet, og fandt ud af, at børnene legede med brugt Magformers. Det måtte jeg lige se hvad var, og det viste sig at være mega fedt legetøj.

Mag formers fungerer på den måde, at du har en masse dele, kanter, sider, trekanter, firkanter, femkanter, sekskanter og den slags. De plastikdele har så magneter i siderne, hvilket gør at du kan bygge rigtig mange forskellige figurer, kasser og modeller.

Jeg strøg straks hjem for at finde ud af mere om dette herlige legetøj de kaldte Magformers. Det viste sig at være ret så populært rundt i hele verden. Det så ikke ud til, at så mange webshops solgte Mag formers, men jeg fandt dog Lirum Larum Leg der gjorde.

Det var så måske heller ikke verdens billigste Magformers der kan købes. Det er en anelse dyrt, og måske skulle man overveje at finde noget brugt Magformers på fx Trendsales eller DBA. Der er dog bare et eller andet over brugt legetøj – det har aldrig helt været mig – man ved jo ikke hvad det ellers har været brugt til.

Jeg kan ikke helt finde ud af, om Magformers er det samme som Magna-Tiles, eller om det er to forskellige produkter / producenter. Magna-Tiles dukkede i hvert fald op, da jeg søgte på Google. Ligeledes var Geomag også blandet ind i billedet – det er nok også bare en konkurrent til Mag formers.

På Lirum Larum Leg så jeg, at de havde flere forskellige slags Magformers pakker:

Magformers byggesæt til 1.799 kroner

Magformers byggesæt
Magformers byggesæt

Magformers – XL Cruisers sæt, Konstruktion til 499 kroner

Magformers XL cruisers sæt
Magformers XL cruisers sæt

Magformers XL Cruisersæt, Biler til 429 kroner

Magformers biler
Magformers biler

Magformers Brain Up til 2.399 kroner

Magformers Brain Up
Magformers Brain Up

Magformers Udrykning byggesæt til 499 kroner

Magformers udrykning
Magformers udrykning

Magformers Magnetisk byggesæt, 62 dele til 799 kroner

Magformers magnetisk byggesæt
Magformers magnetisk byggesæt

Som du kan se, er der rigeligt med Magformers byggesæt at tage fat i. Jeg vil anbefale, at du starter med et standard sæt, og ser om børnene ikke bliver vilde med det. Det kan jeg næsten garantere de gør, for det er rigtig nemt at bygge med Magformers – og det er jo sjovt for en gangs skyld at prøve noget andet end Lego.