Kategorier
Artikler

Danefæ børnetøj

Danefæ børnetøj er historien om et klassisk dansk børnetøj der har en elegant stil. Danefæ leverer god kvalitet og har en sans for retro stilen.

Danefæ børnetøj
Danefæ børnetøj

Børnetøj fra Danefæ

Det er oprindeligt et mærkevare med egen butik i København, men er nu udbredt i hele Danmark igennem deres webshop, og formentlig også Skandinavien. De er velkendte med deres logo af en rød viking med det store skæg og en karakteristisk hjelm.

Børnetøjet fra Danefæ kommer ind imellem på lagersalg, mest i København, og har børnetøj til store og små; t-shirts, bodystockings, babybukser, kjoler, sommertoppe, regnfrakker, sommerfrakker og meget mere!

Danefæ Børnetøj
Danefæ Børnetøj

Danefæ og historie

Et af deres kendetegn er også den velkendte fisk. Danefæ har virkelig forstået at bringe humor ind i deres børnetøj, og man får altid trukket lidt på smilebåndet hver gang man ser en lille t-shirt, trøje, heldragt, hue, bukser, børnesko, body, fleece eller andet.

Se Danefæ’s hjemmeside her

Når du køber børnetøj fra Danefæ får du god kvalitet, god stil og gode danske mærkevarer som holder i lang tid. Danefæ er et af de mærkevarer som mange mødre holder af, og som elsker at vise deres børn frem i, specielt tøj som pants, sweaters, regnjakker, vinterjakker, bomulds fleece, flyverdragter, velour, mid-Season jakker, pige kjoler, sommerjakker.

Danefæ til voksne

Danefæ findes ikke kun som børnetøj, men faktisk også som tøj til voksne, og her er det også et meget populært mærkevare. Der findes også alt i jakker, trøjer, bukser, sko, shirts, t-shirts og andre tøjdele.

Køb Danefæ sengetøj her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *