Kategorier
Artikler Sengetøj

Den elskede Rasmus Klump er kommet på sengetøj

Dengang jeg var lille, der elskede jeg Rasmus Klump. Hans altid søde naivitet og elskværdige holdning til hans venner. De havde det sjovt. De lavede sjove ting og kunne se det positive i alt. 

Nu er Rasmus Klump kommet på sengetøj via et samarbejde med Mette Ditmer, der i forvejen er kendt for godt design på tekstiler og interiør. 

Rasmus Klump sengetøj

Fundet hos Sovedyret – Rasmus Klump sengetøj

Det er lavet med en stor stregtegning på den ene side med alle de velkendte ting fra Rasmus Klump universet. På den anden side af sengetøjet finder du enten en blå baggrundsfarve med store hvide cirkler eller en flot rødtonet baggrundsfarve med hvide prikker. 

Det enkle i baggrundsfarven med cirkler / prikker, matcher godt det hvirvlende univers af flotte stregtegninger på den anden side. Det kommer til hele vejen igennem at passe til alle moderne hjem, som også har en nostalgisk tanke til de originale tegninger med Rasmus Klump.

Rasmus Klump sengetøj til alle størrelser

Du kan få Rasmus Klump sengetøjet i baby, junior og voksen.

Faktisk er prisen også rigtig fornuftig. Det koster kun henholdsvis 249, 299 og 399 kroner – men stadigvæk i rigtig god kvalitet. Tænker det må være fordi de har lavet en stor produktion, så de har kunne få skarpe priser. 

Jeg er heller ikke i tvivl, sengetøjet med Rasmus Klump fra Mette Ditmer bliver en mega populær julegave under juletræet. Der er ingen som hader Rasmus Klump, den lille glade pandekageelskenede bamsebjørn. Ham vil vi alle gerne have vores børn til at kende, og selvfølgelig skal de da putte med ham i deres børneseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *