Kategorier
Legetøj

3 fantastiske typer legetøj til din baby

Er der noget mere skønt og uskyldigt end et barns glade grin over en ny lyd eller glæden over noget barnet har set før? Vi har alle været små og i de første år sker der utrolig meget både med det lille barn og dens verden. Og netop her spiller legetøj en vigtig rolle, da det er gennem leg babyen lærer sit hjem, naturen og sine omgivelser at kende.

Oplevelse og sansning

Den læring babyen får, sker gennem sanser som synet, hørelsen og følesansen. Især følesansen i fingre og munden er i fokus hos en baby. Derfor er det en god idé at have legetøj til din baby, der er fyldt med sansninger og oplevelser, for eksempel sansetæpper eller rangler med lyd og spændende overflader eller flotte farver.

Hæklet legetøj og bamser

Er man selv mere til bamser og bløde tøjdyr, så står det også rigtig højt på listen over gode gaver til små børn. At lege med bamser, dukker og figurer er en god måde for børn at bearbejde alle de indtryk de møder, hvad enten det er dyr der siger lyde eller forældre der laver sjov.
Desuden må man ikke glemme, at der er ikke noget så rart som at kramme et tøjdyr når man skal sove. Mangler du idéer eller inspiration, kunne du prøve at kigge på bamser hos Sovedyret.

Hæklet bamse
Hæklet bamse

Bygge og fantasi

Er bamser og lyde ikke lige det der fanger din babys opmærksomhed er der altid held med det sidste: klodser til at bygge med. At skabe sine egne former og give fantasien frit spil, det er yndlings både for børn og deres voksne. Der findes rigtig mange gode og flotte sæt også til helt små børn, hvor man ikke behøver frygte at de smager på legetøjet, taber det eller at der er små dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *