Kategorier
Børneudstyr

Smarte måder til at opbevare legetøj

Barndommen er den mest fantastiske tid af alle og læring i den alder foregår med lynets hast. Der er så meget der skal nås, at der er andre ting, der ikke bliver vægtet så højt – for eksempel oprydning. Men måske man kunne komme lettere om ved det, hvis det var let at se et system, så her kommer 4 tips til hvordan man kunne få mere orden i legetøjet på børneværelset.

Bøger overalt

Er dit barn også glad for godnathistorier og fortællinger om prinsesser? Men er det lidt svært at have bøgerne på en pæn måde, så køb en gammeldags tallerkenholder. Det er blevet smart og moderne at købe gamle træmøbler, male dem hvide eller en børnevenlig farve, for så at bruge dem til noget andet end planen – for eksempel til at opbevare bøger.
Når man nu er i det kreative hjørne kunne man sy nogle stofposer til at have alle de små legetøjs dimser i. Er man ikke så fingerfærdig kan de nemt købes, for eksempel Bloomingville opbevaringsposer med sjove tekster og mønstre på.


Alt det på gulvet

Så er det styr på bøgerne og de små dele, men hvad med samlesæt, legetøjstog eller dukkerne? Det kræver lidt større opbevaring, enten i kasser eller lignende.
Der fås rigtig mange flotte og smarte kasser man kan have legetøjet i, og for at motivere lidt ekstra til oprydning, kunne man dekorere kasserne med det der skal være i dem. Man kan finde rigtig mange flotte Bloomingville opbevaringskasser ude i butikkerne, nogle med hjul, andre med stof, så de passer til dit barn.
Det sidste tip er til alle bamserne – de fortjener en lidt sjov opbevaring. Hertil kunne man bruge en farvestrålende balje af gummi. Det er super moderne og billige og fås i alskens flotte farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *