Kategorier
Børneudstyr

Fordele ved at vælge en allergivenlig dyne til dit barn

For mange både børn og voksne er der store problemer med at have allergi. Et godt sted at starte for at gøre hverdagen lettere, er med sengetøjet. Når man sover indånder man den luft der er omkring, men hvis man er allergiker, så er den smule støv der måtte være i luften til stor irritation.


Fordele ved den rigtige dyne

Har dit barn ikke allerede allergi, kan man mindske sandsynligheden for at barnet udvikler det, hvis man køber en allergivenlig dyne.
Den er nem at vaske og man behøver ikke at bekymre sig om at dynens fyld flytter sig, hvilket kan være et problem ved de fleste almindelige dyner.
Takket være god research så føles en allergivenlig dyne lige så dejlig at sove med for dig og dit barn, som havde det været ægte fjer. Og lige som med rigtige dundyner, findes disse dyner i både lette og tunge udgaver, til sommer og vinter.
Skal en almindelig dundyne være mest mulig allergivenlig, kræver det at man vasker den cirka 5 til 6 gange om året, hvilket selv den bedste dyne ikke kan klare. Så hellere vælge en dyne med mindre vedligeholdelse.
På grund af det mindre vaskebehov holder en allergivenlig dyne længere end en almindelig dundyne og er derfor en god investering ikke bare i børneværelset, men i alle soveværelser.

Hvilken skal man vælge?

Men selvom man har besluttet sig for en allergivenlig dyne, så er der stadig mange muligheder. Der findes mange former for fyld, så man kan finde den dyne der føles helt rigtig. Nogle har fyld af plantefibre fra blandt andet eucalyptus, mens for eksempel en Konges Sløjd kapok dyne er allergivenlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *