Kategorier
Børneudstyr

Fordele ved at bruge en sengerand

Der er flere gode grunde til at købe en sengerand, men den overordnet mest vigtige må være, at vi gerne vil passe på vore børn. Jo højere og tykkere den er, jo bedre kan den beskytte barnet, som for eksempel en sengerand fra Done by Deer.
Netop denne beskyttelse kan være meget bogstavelig, da mange børn er meget aktive i deres søvn. Derfor vil det være en rigtig god ting for barnet, hvis det havde en sengerand i sengen, da der så ikke er så stor sandsynlighed for at man bliver vækket med gråd om natten, fordi barnets hoved har fundet trækanten på sengen. Så kan man som forældre også sove mere roligt.

En lille hule

En anden god grund til at opsætte en rand i babys seng er, at med sine 30 til 40 cm høje kant, skærmer den også for lyset, så man kan have døren til at stå på klem ind til børneværelset. Lys på lukkede øjne kan forstyrre søvnen, da kroppen tror det stadig er dag og dermed forsøger at modarbejde kroppens træthed. Derfor bør man sørge for at have lysmængden omkring barnet til at passe med den søvnrytme man ønsker det lille barn skal have. På den måde kan man hjælpe den lille med at sove bedre og mere roligt.
Den sidste og måske vigtigste fordel ved at have en sengerand er at den gør sengen til en lille hule. Med sine tykke og bløde vægge kan barnet ligge i tryghed og tumle rundt eller sove. Det at ligge og putte sammen med andre, under dynen eller på sofaen er en naturlig del af menneskers opvækst, lige fra vi var i vores mors mave. Det giver ro og velvære hos både store og små.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *