Kategorier
Børneudstyr

Få rollingen klar til skolestart

Der er mange ting, som I skal have styr på, inden dit barn starter i skole. Det kan derfor være en god ide, at I begynder at se på, allerede mens det stadig er sommerferie. På den måde kan I være sikre på, at rollingen har alt, hvad han eller hun har brug for. Det kan være ting til penalhuset, en ny gymnastikpose eller måske en ny skoletaske. Det er en god ide at få styr på det, mens I har ferie. Når først skoleåret er i gang igen, kører hverdagen i sin vante trummerum, og det kan være svært at få tid til at tage ud og kigge på en ny skoletaske for eksempel.

Vi kommer her med nogle tips til, hvad det er en god die, at du tjekker op i sommerferien i forhold til, hvad dit barn kan få brug for.

1. En ny skoletaske

Hvis det er nogle år siden, at dit barn har fået sin skoletaske, kan det være, at den er ved at blive for lille. Det kan derfor være en god ide, at I tager ud og ser på en ny. Der findes mange forskellige former for skoletasker, og det handler om at vælge en, hvor barnets ting kan være, en, der sidder godt på ryggen, og en, som barnet synes er sej og sjov. Det er med til at gøre, at det er en skoletaske, som barnet vil bruge i mange år fremover.

2. Tjek op på tingene i penalhuset

Når dit barn kommer op i nogle ældre klasser, vil det for eksempel også begynde at skulle lære nogle mere avancerede ting i matematik. Det kan gøre, at barnet har brug for specialudstyr som en vinkelmåler eller en passer. Det er derfor også godt at tjekke op på det. Det er ikke sikkert, at det er noget, som rollingen selv husker at sige. Hvis skoletasken ikke lige er sidste nye mode, skal han eller hun nok gøre opmærksom på det.

3. En ny madkasse

Det kan også være en ide at se på, om dit barn har brug for en ny madkasse. Det kan være, at han eller hun hellere vil spise noget andet mad, end da de var mindre. Mange børn kører på et tidspunkt sur i at spise rugbrødsmadder og vil derfor gerne have noget andet med. Det kan være en god ide, at du finder en madkasse, hvor der er plads til, at barnet nemt kan have noget frugt og nogle grøntsager med.

4. Ny drikkedunk

En drikkedunk kan hurtigt blive snavset i løbet af et skoleår. Selvom den bliver vasket jævnligt, kan det derfor være værd at se på, om det ikke er på tide, at den bliver skiftet ud. I kan også ofte få en smartere drikkedunk til barnet. Det kan være en, der er lavet i et bedre materiale, som er mere holdbart, eller som ikke afgiver stoffet til vandet, der er i den. Det er vigtigt for barnet at have en drikkedunk med, så det kan få nok at drikke i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *