Kategorier
Børneudstyr

3 ting du bør have til din baby

Er jeres verden ved at ændre sig og en familieforøgelse står for døren? Det er aldrig for tidligt at have de vigtigste fornødenheder klar. Det hjælper på familiens stressniveau at have tingene klar på forhånd og jo nærmere fødslen kommer, jo mere har man at tænke på.

Tøj til alle

Det første der er rart at have styr på, er tøjet både til mor og barn. Det er alt lige fra bodystockings og sparkedragter til baby, til amme-bh og dejlige sweatpants. At være sikker på at man har rigeligt med tøj er beroligende for alle, for de første par uger går med at få styr på nye rutiner og vaner, så vasketøj står ikke så højt på listen over gøremål. Dog er det en god idé at man prøver tøjet selv og mærker på stoffet, da det helst skal være rart at bevæge sig i.

Udstyr bare til baby

Så er der selvfølgelig de ting, der kun er til den lille. Alt der hedder pusleudstyr er vigtigt at have på plads, og det er for eksempel puslebord og underlag, vaskeklude, blespand, badeudstyr og olie til den lilles numse, da bleer kan være trælse mod huden. Er man i tvivl om hvad man skal købe, så prøv at spørge lidt rundt blandt familie og veninder, hvad de har af erfaringer. De har ofte gode tips og tricks, som fx en lækker babyhåndklæde.


Det er sidste punkt, der skal krydses af er soveudstyr både til seng og barnevogn: Bamser, dyner, sengerand og sovetæpper. Det er vigtigt at ting som dyner og sovetæpper er af god kvalitet, for eksempel et sovetæppe fra Konges Sløjd. Sengerande fås i forskellige højder og tykkelser, alt efter hvor aktivt barnet er om natten – og bamser, det sørger familie og venner sikkert for.

Det er muligt at lave gode køb, hvis du fx leder efter udsalg eller lignende. Der er et hav af muligheder, hvis du bare ved hvor du skal lede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *